Welkom op de site van VIER JE HART, wat fijn dat je er bent. Wij zijn Coco en Marijke, de oprichters van VIER JE HART. Wij zijn er voor je om je een oase van rust, ontspanning en helderheid te bieden in deze tijd waarin iedereen druk is en stress ons leven beheerst. Gun je een fantastische tijd voor jezelf met gezonde voeding, wandel-coaching, creatieve opdrachten, heerlijk buiten zijn en jezelf terugvinden. Bij VIER JE HART kom jij weer in balans en ga je op weg naar jouw mooiste leven.

Wij zijn Coco en Marijke, twee vriendinnen die een enorme passie delen voor een gezonde leefstijl en lichamelijke en geestelijke balans. Wij willen je inspireren door je een programma aan te bieden wat jou helpt weer steviger in het leven te staan. Te ontdekken wat je wilt en te gaan doen waar jouw hart blij van wordt.

Wij kennen elkaar van de vierjarige opleiding tot gezondheidstherapeut en zijn in 2013 allebei afgestudeerd. Onze passie voor gezondheid, goede voeding en persoonlijke groei dateert al van ver voor die tijd en ook na de opleiding bleven we elkaar inspireren.

Laten we iets meer over onszelf vertellen:

Coco heeft groene vingers, een enorme passie voor de natuur en is een echt mensenmens. Met Coco kan je lachen, zij brengt de vrolijke noot in de groep en kan je als geen ander de spiegel voorhouden. Coco is naast gediplomeerd gezondheidstherapeut ook wandelcoach. Coco begeleidt patiĆ«nten met gezondheidsklachten in haar praktijk op weg naar een fit lijf. Ze werkt daarbij met energie, chakra’s en homeopathie. Coco is bubbelend, inlevend en inspirerend.

Marijke verdiept zich graag in gezonde voeding, houdt van koken en is behalve gezondheidstherapeut ook docente kleur, stijl en imago. Marijke heeft een enorme passie voor kleur en kleurenpsychologie en volgt een opleiding tot creatief coach. Marijke kan goed luisteren, is belangstellend en stelt de juiste vragen om je aan het denken te zetten en de antwoorden in jezelf te vinden. Marijke is rustig, empathisch en doelgericht.

Coco en Marijke, hartsvriendinnen sinds 2009. VIER JE HART is opgericht in 2020. Coco en Marijke organiseren gezondheids-weekenden voor een goede lichamelijke en geestelijke balans en stimuleren de persoonlijke groei van de deelnemers.

Coco en Marijke hebben alle kennis, kunde en levenservaring gebundeld en vormen samen een ijzersterk duo in de begeleiding van de weekenden. Laat je inspireren, kom tot rust, leef je creativiteit uit of vind je passie. Wat heb jij nodig op dit moment? Je bent van harte welkom bij VIER JE HART.